Yüksek kalite güzel bir paçuli. Nane ve sert reçineler. Biraz hayvansal kirli bir koku ortaya çıktı beşinci dakikada. Gri miski andırıyor. Lavanta. Kakule. Acı limon kabukları; ancak kesinlikle limonlu kolonya tadında değil. Ne gibi: Sıkarken gözünüze fışkıran yeşil limonun acı çekirdeği gibi kokuyor. Fesleğen. Yanık tatlı tütsü.

Orta notalara gelindiğinde paçuli etkisi hala görünüyor. Bir parça limonlu adaçayı. İğneli çam. Başlarda daha güzeldi ama ortalarda meşe yosunuyla biraz şipre etkisine girdi.   

Sonlara gelindiğinde hafif kabe samanı etkisi. Bergamot ekşiliğinde bir deri. Çok derin başlayıp basit bitti. Açılışı gibi devam etse 5* alırdı.

Zayıf kalıcılık ve agresyon. Erkek kullanımı diyeceğim ama kadınlar paçuliyi çok seviyor. Bu durumda unisex geçerlidir. Uzun vade tende performans beklemeyin. Kısa anların kokusu.
Pozitif:
1) Açılışı inanılmaz çarpıcı.
2) İlk iki saatte patlayan parlak paçuliye şapka çıkarmamak güç.

Negatif:
1) Kalp ve baz notasındaki uyumsuz harman can sıkıyor.
2) Dayı, keşke Sheldrake’e bıraksaydın. Dengeli harmanı en iyi o bilir.Notalar:
Üst: Acı portakal, Portakal çiçeği, Turunçgiller. (ck: paçuli, nane, reçineler, misk, lavanta, kakule, limon, fesleğen, tütsü)
Kalp: Süsen kökü, Yasemin, Paçuli, Gül. (ck: adaçayı, çam, meşe yosunu)
Baz: Benzoin (Acı badem yağı benzeri), Odunsular, Misk, Vanilya, Tütsü. (ck: kabe samanı, bergamot, deri)
Tip: Oryantal, Baharatlı, Hayvansal, Pudralı, Tatlı, Odunsu, Dumansı.
Cinsi: Unisex
Üretim: Yeni Formül
Çıkış Yılı: 2007Koku rengi: Yeşil
Referans: Tatlı Paçuli
Konsantrasyon: Eau de Toilette
Parfümör: Jacques Polge & Christopher Sheldrake

Doktrin: “Birisi hayatı boyunca büyük bir çocuk gibi kalmayıp ciddi, makul ve mantıklı bir adam olursa, dünyanın çok işe yarar ve adamakıllı bir vatandaşı olabilir ama dahi olamaz artık.” – Arthur Schopenhauer